На Кіровоградщині цього року створять ще 320 місць у дитячих садочках

Перегляди: 2728

2018 року в дитсадках області відкриють 320 нових місць для дошкільнят.

Про це CBN повідомили у прес-службі Кіровоградської ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Близько 200 місць уже організували в додаткових групах, а решту створять у нових дошкільних закладах, що активно реконструюються і будуються, сказав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Минулого тижня відкрили дитсадок в селі Лебедине Устинівського району, капітально відремонтований за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні з місцевим бюджетом. Заклад відвідуватимуть близько 20 дітей.

До кінця 2018 року в області після реконструкції відкриють ще два дитсадки – у Новоукраїнській та Новопразькій об’єднаних територіальних громадах. А у 2019 році планується завершити будівництво нового дошкільного закладу у Голованівську на 120 місць.

«Це і є відповідь на запитання, що робить сьогодні уряд, що робить обласна державна адміністрація для того, щоб життя людей у маленьких селах, у містах, у об’єднаних територіальних громадах чи в обласному центрі покращувалося», – наголосив Сергій Кузьменко.