У Кропивницькому тимчасово введуть особливий режим

Перегляди: 23148

24 - 25 жовтня Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області проведе у Кропивницькому тактико-спеціальні антитерористичні навчання.

Про це CBN повідомили у прес-групі УСБУ в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У навчаннях візьмуть участь підрозділи Національної поліції, Національної Гвардії, Збройних сил України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, представники обласних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Масштабні тренування відбудуться в умовах, максимально наближених до реальних, з використанням озброєння та спеціальної техніки.

Під час заходів на окремих територіях обласного центру можливе тимчасове запровадження особливого режиму, у тому числі обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо.

Управління СБ України в Кіровоградській області звертається до жителів міста та регіону із розумінням поставитись до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

У випадку виявлення підозрілих предметів чи отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб СБУ просить повідомляти правоохоронців за номерами телефонів (0522) 36-13-06 або 102.