У селищі Новому завершують перепідключення до нової котельні

Перегляди: 808

У селищі Новому завершують перепідключення до нової, більш економної котельні.

Про це під час прес-конференції сьогодні, 23 жовтня, повідомив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«По селищу Новому ситуація така: планував підрядник вчора до вечора закінчити монтажні роботи. Виробники того обладнання, яке було замовлено у Харкові, – це обладнання теплового пункту на реконструйованій котельні, надійшло із запізненням. Всі ці дні, як кажуть, немає ні дня, ні ночі, підрядна організація завершує монтаж технологічного обладнання, і сьогодні має бути здача», - сказав Чельник.

Вчора тут провели пробні пуски котлів, прокачали воду мережею, яка не пройшла реконструкцію, створили робочий тиск – все спрацювало в штатному режимі.

«Сподіваюся, ми сьогодні зможемо розпочати пілотну прокрутку тієї ділянки теплових мереж, які пройшли реконструкцію. Сьогодні-завтра спробуємо прогнати "по гарячому" лінію і підготуватися безпосередньо до повного теплопостачання», - додав Чельник.

Нагадаємо, ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» й досі не отримало номінації на природний газ. Водночас у «Теплоенергетика» номінації є.