У Світловодську перевізники хочуть підняти тарифи і вже вдруге мітингували (ФОТО)

Перегляди: 3034

У Світловодську перевізники сьогодні, 23 жовтня, вдруге вийшли на мирну акцію протесту.

Вони закликають світловодських депутатів прийняти економічно обґрунтований тариф на перевезення в маршрутних таксі міського призначення, повідомляє CBN з посиланням на Світловодську міську раду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ініціаторами акції, яка пройшла на центральній площі міста, стали водії Світловодського автотранспортного підприємства 13507 та «Світ-Автолегіон», які виконують перевезення громадян на міських автобусних маршрутах загального користування.

Рішення виконкому Світловодської міськради №448 від 27 липня «Про встановлення граничних тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі» скасували рішенням 55 сесії сьомого скликання Світловодської міськради №1353.

Перевізники вважають, що рішення суперечить сучасній ринковій українській економіці.

З мітингувальниками зустрілися міський голова Світловодська Валентин Козярчук, який запросив перевізників на засідання 56 сесії Світловодської міської ради, яка відбудеться сьогодні.