В Олександрії управління освіти вдруге хоче купити м'ясо за завищеними цінами

Перегляди: 1032

478,4 тисячі гривень бюджетних коштів має намір витратити управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради до нового року, щоб забезпечити 6800 кілограмами м’яса шкільні й дошкільні заклади міста.

Про це свідчать результати відкритих торгів, що відбулися на порталі prozorro.gov.ua, повідомляють «Олександрійські новини».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У системі з’явилось повідомлення про намір укласти договір з ТОВ «Виробничо-комерційна фірма "Оксамит"».

Управління освіти, проводячи вдруге відкриті торги, знову запропонувало продати яловичину без кістки та курятину (тушки курей) за вигідною ціною та за умови виконання вимог.

Очікувана вартість закупівлі мала складати 511 тисяч гривень.

У торгах взяли участь чотири продавці, які запропонували різні ціни. Всі пропозиції з найнижчими цінами відхилили. Єдину пропозицію з найвищою ціною оголосили переможцем. Різниця між найменшою ціною та найвищою складає 70 тисяч гривень.

Нагадаємо, прокуратура Кіровоградської області у судовому порядку визнала недійсними додаткові угоди на постачання продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів Олександрії за завищеними цінами та зобов’язала недобросовісних постачальників повернути до місцевого бюджету понад 600 тисяч гривень.

Після цього підприємець подав апеляційну скаргу, яку розглянув Дніпропетровський апеляційний господарський суд, і виніс ухвалу про відкриття апеляційного провадження.