На Кіровоградщині троє вихованців дитбудинку вбили працівника закладу й продали його квартиру

Перегляди: 4909

Троє вихованців дитячого будинку «Перлинка» (Войнівка Олександрійського району) вбили працівника закладу, в якого орендували квартиру.

Про це йдеться у вироку Олександрійського міськрайонного суду, опублікованому в Єдиному державному реєстрі судових рішень, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Слідство встановило, що троє вихованців «Перлинки» орендували квартиру в Олександрії. Власником помешкання був працівник дитбудинку. Чоловік мав наркотичну залежність, однак деякий час перед смертю наркотиків не вживав, перебуваючи в монастирі.

Спочатку орендарі продали без відома власника електричний бойлер. Згодом трійця вирішила заволодіти житлом.

У травні 2015 року вони на автомобілі заїхали за господарем помешкання в монастир і відбули у бік села Запоріжжя Олександрійського району нібито для заготівлі дров. Дорогою зловмисники задушили свого орендодавця мотузкою, труп, який знайшли лише 15 червня 2016-го, закопали в лісосмузі.

28 жовтня 2015 року, підробивши документи, квартиру продали.

Суд визнав трьох хлопців винними у навмисному вбивстві й призначив покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна кожному.