У Кропивницькому судове засідання у справі про вбивство біля «Вельвету» не відбулося

Перегляди: 1601

Сьогодні, 24 жовтня, у Ленінському районному суді мало відбутися засідання у справі обвинуваченого вбивстві Арсена Мартиросяна.

Засідання не відбулося через відсутність судді, захисника та перекладача, повідомила CBN прес-секретар Ленінського районного суду Наталія Брехунець.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Справа була відкладена сьогодні через низку причин. По-перше, один суддя із колегії, а саме суддя Загреба, перебуває на лікарняному, по-друге, не з’явився захисник, також була відсутньою перекладач», - сказала вона.

Слухання відклали на завтра, 25 жовтня, на 14:30. Строк тримання під вартою Мартиросяна закінчується 27 жовтня. Тож суд розгляне питання продовження обвинуваченому запобіжного заходу.

Нагадаємо, Арсена Мартиросяна, підозрюваного у вбивстві й тяжких тілесних, арештували в Кропивницькому. Кіровський районний суд Кропивницького взяв його під варту строком на два місяці.

Підозрюваний 2 листопада 2016 року біля нічного клубу «Вельвет» стріляв у жителів Кропивницького. Один загинув, його товариш, який кілька днів перед цим повернувся з АТО, отримав тяжкі поранення. Зловмисник утік з місця пригоди. Його оголосили в розшук.

CBN поговорив з захисником обвинуваченого у резонансному вбивстві. Адвокат Олег Паіцика закликає журналістів і громадських активістів не перекручувати факти і дати суду розібратися об’єктивно.