Обвинуваченого у вбивстві біля «Вельвету» в Кропивницькому лишили в СІЗО (ФОТО)

Перегляди: 4196

Сьогодні, 25 жовтня, у Ленінському районному суді розглянули питання продовження запобіжного заходу обвинуваченому в стрілянині біля «Вельвету» Арсена Мартиросяна, в результаті чого одна людина загинула, а інша отримала поранення, передає кореспондент CBN.

Адвокат, який веде справу Мартиросяна, сьогодні був відсутній. Сторону захисту представляв Володимир Туз. Він просив пом’якшити запобіжний захід підзахисного і за можливості обрати інший, який не передбачає тримання під вартою.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Прокурор Кіровоградської місцевої прокуратури Олена Ремес, у свою чергу, стояла на тому, щоб продовжити тримати Мартиросяна під вартою, враховуючи те, що він обґрунтовано обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину.

Сам обвинувачений сказав, що погодиться із будь-яким рішенням суддів, адже їм «видніше».

Колегія суддів на чолі зі Світланою Льон у результаті вирішила продовжити запобіжний захід на 60 днів до 23 грудня.

У суді оголосили перерву до 16 листопада.

Нагадаємо, Арсена Мартиросяна, обвинуваченого у вбивстві й тяжких тілесних, арештували в Кропивницькому. Кіровський районний суд Кропивницького взяв його під варту строком на два місяці.

Обвинувачений 2 листопада 2016 року біля нічного клубу «Вельвет» стріляв у жителів Кропивницького. Один чоловік загинув, його товариш, який кілька днів перед цим повернувся з АТО, отримав тяжкі поранення. Зловмисник утік з місця пригоди. Його розшукували близько двох років.