У Добровеличківському районі дітей хотіли нагодувати м’ясом без ветеринарного свідоцтва

Перегляди: 694

Новоукраїнська місцева прокуратура виявила порушення при закупівлі м’яса вартістю 380 тис. грн. для навчальних закладів Добровеличківського району.

Щоб визнати недійсними результати тендеру, прокуратура звернулась до суду, повідомили CBN у прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Переможець торгів не відповідає кваліфікаційним критеріям, а підприємство не в змозі забезпечити належне виконання норм щодо транспортування й зберігання м’яса, яке споживатимуть діти.

Переможець торгів не надав копії ветеринарного свідоцтва та не вказав безпосереднього виробника м’яса. Крім того, підприємство не підтвердило наявність спеціалізованого справного транспорту, який обладнаний відповідно до вимог транспортування швидкопсувних вантажів, санітарних правил та норм. Також відсутні документи на підтвердження трудових відносин між учасником торгів та водієм-вантажником.

Місцева прокуратура подала позов до відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА та підприємства-переможця з вимогами визнати недійсними результати публічної закупівлі та договору на постачання продукції.

Господарський суд Кіровоградської області відкрив провадження у справі.