«Агробізнес» розгромив кропивницьку «Зірку»

Перегляди: 2352

В черговому турі Першої ліги команда Андрія Горбаня зазнала чергової нищівної поразки, поступившись в гостях «Агробізнесу» - 0:5.

Сьогодні, 27 жовтня, відбувся заключний матч першого кола Першої ліги, в якому зустрічалися відверті аутсайдери першості, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Господарі поля, хоча й зіграли три останні матчі внічию, не виграли до цього жодного поєдинку, маючи в своєму активі 6 очок. А гості могли похвалитися лише єдиною домашньою перемогою над «Інгульцем», після якої була довга смуга невдач.

Здавалося б, потрібно очікувати напруженої боротьби. Але волочиївці ще до перерви зняли усі питання що до переможця зустрічі. Після низки помилок захисників у ворота голкіпера «зіркових» Микити Зеленського влетіло відразу три м’ячі. При чому всі голи забивалися із меж штрафного майданчика. Не особливо змінилася ситуація на полі й по перерві. І хоча бажання в підопічних Андрія Горбаня було, але брак майстерності призів до того, що футболісти «Агробізнеса» забили ще двічі.

Господарі поля не тільки розгромно виграли цей матч – 5:0, але й остаточно закріпили за кропивницькою командою статус безнадійного аутсайдера й головного претендента на виліт до Другої ліги.