«Інгулець» здобув вольову перемогу на виїзді

Перегляди: 745

У заключному матчі першого кола чемпіонату Першої ліги петрівський «Інгулець» сьогодні, 27 жовтня, грав у Одеський області з командою «Балкани» з селища Зоря, повідомляє кореспондент CBN.

Господарі поля до цього в рідних стінах не зазнали жодної поразки. І розпочали матч з представниками Кіровоградщини балканці доволі вдало. Вже в дебюті зустрічі у ворота гостей був призначений пенальті, який упевнено реалізував капітан зорянців Микола Златов – 1:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Та такий розвиток подій змусив підопічних Сергія Лавриненка заграти з подвійною самовіддачею. І петрівцям вдалося перехопити ініціативу й створити декілька небезпечних моментів біля воріт суперників. Наполегливість футболістів «Інгульця» була винагороджена на 36-й хвилині. Олександр Мішуренко дістав м’яч біля бокової лінії на правому фланзі та зробив передачу в центр на свого тезку Акименка, який побачив в штрафній Синьогуба. Олег скористався своїм шансом на всі сто відсотків і ударом із меж штрафної відновив рівновагу – 1:1.

А другий тайм проходив у важкій та напружений боротьбі майже без небезпечних моментів. Та все ж гості змогли знайти свій момент і схилити шальки терезів на свою користь. Вдруге поспіль переможний гол на рахунку Олександра Мішуренка, який завершив зусилля партнерів на 82-й хвилині – 1:2. Заключний штурм господарів вийшов не дуже потужним й «Інгульцю» вдалося втримати переможний результат й вперше змусити капітулювати «Балкани» на власному полі.