БК «Золотий Вік-2» з Кропивницького упевнено стартував у Першій лізі

Перегляди: 937

На відміну від своїх старших одноклубників із «Золотого Віка», які зазнали чотири поразки в перших матчах нового чемпіонату України з баскетболу у Вищій лізі, баскетболісти другої кропивницької команди в стартових двох поєдинках Першої ліги здобули максимальний результат.

Як у суботньому, так і недільному протиборствах на майданчику факультету фізвиховання ЦДПУ ім. Винниченка точилася рівна боротьба, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першій зустрічі кропивничанам краще вдався дебют, але в третій чверті гості відновили рівновагу – 49:49. У заключній десятихвилинці більш вправними та влучними були баскетболісти «Золотого віку-2», які відсвяткували дебютну перемогу в сезоні – 68:61 (18:12, 18:15, 13:22, 19:12).

Капітана кропивницької молодіжки Руслан Фортуна набрав 20 очок, новачок команди Богдан Ткаченко - 19 очок, Євген Саламаха - 14.

Наступного дня вже дніпряни пішли у відрив на 10 очок. Але в господарів сил вистачило сил та характеру не тільки для того, щоб наздогнати конкурентів, але й в четвертому періоді дотиснути суперників – 76:61 (17:25, 17:16, 18:11, 24:9).

Найрезультативнішими гравцями у складі кропивничан в неділю стали Богдан Ткаченко (31 пункт, 6 підбирань), Руслан Фортуна (17 очок, 8 підбирань), Іван Рибченко (11 очок, 4 підбирання).

Як наголосив після двобоїв тренер «Золотого Віку-2» Андрій Бабенко, результатом дійсно можна бути задоволеним, але до гри підопічних у певні відрізки є чимало претензій. Наставник кропивничан нікого із своїх хлопців виділяти не став, зазначивши, що зараз практично будується нова команда, й роль лідерів повинні брати на себе всі гравці, які виходять на майданчик.