На Кіровоградщині триває ремонт дороги на Миколаїв (ФОТО)

Перегляди: 4790

Відрізок дороги на Миколаїв Н-14 «Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв», яка пролягає територією Кіровоградської області, продовжують ремонтувати.

Хід робіт перевірив голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко сьогодні, 29 жовтня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зокрема, нині роботи тривають у межах Компаніївського району.

У цьому році за планом витратили 160 мільйонів гривень.

«Ми виконали цей план, і "Укравтодор" нам додав ще 50 мільйонів гривень», – розповів начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко.

За два роки відремонтують 33 кілометри миколаївської траси у межах Кіровоградського і Компаніївського районів. Цьогоріч – 21 кілометр, наступного року – ще 12.

«Кіровоградщина виконує своє завдання з ремонту дороги на Миколаїв, – наголосив Сергій Кузьменко. - У наступному році ми завершимо те, що почали. Це дуже велике інвестування державних коштів. Цього року Кіровоградщина отримала рекордну суму з державного бюджету на будівництво доріг – це майже мільярд гривень. Окрім миколаївського напрямку, ми виконали ще близько двох десятків кілометрів дороги "Знам’янка – Луганськ – Ізварине". У полтавському напрямку виконаємо 14 кілометрів. У цьому році близько 60 кілометрів державних доріг капітально відремонтуємо в області».