Правоохоронці встановили, кому належить череп, знайдений грибниками на Кіровоградщині

Перегляди: 1923

Правоохоронці уточнили, що людський череп знайшли в лісі на території Кіровоградського, а не Олександрівського району, біля села Підгайці.

Він належить жінці, яку вбили, убивцю – встановили, повідомила CBN речниця управління Нацполіції в області Віталіна Бевзенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«В селі Підгайці Кіровоградського району місцеві жителі знайшли череп та кістки, - сказала вона. - Особу встановили – це місцева жителька 1991 року народження. На черепі були ушкодження, які вказували на те, що смерть була, очевидно, неприродною. Працівники поліції внесли інформацію за цим фактом за ч. 1 ст. 115 до Єдиного реєстру досудових розслідувань як умисне вбивство. Днями затримали підозрювану особу в скоєнні даного кримінального правопорушення. На теперішній час чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Сьогодні буде обиратись стосовно нього запобіжний захід».

Нагадаємо, на Кіровоградщині грибники знайшли людський череп.