У Кропивницькому триває аукціон добра (ФОТО)

Перегляди: 1525

Аукціон добра, який триває в обласному центрі, започаткували, щоб зібрати гроші на меблі та обладнання центру для молоді з інвалідністю «Сильні духом».

Як розповіла CBN громадська активістка Наталія Чущенко, дізнатися про нього можна на сторінках у Facebook «Благодійний аукціон Добра» та організації матерів дітей з інвалідністю «Серце матері».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, лотами на аукціоні є картини, поробки, вишивки, зроблені руками особливих дітей і людей, які їх підтримують. На вже зібрані кошти придбали 20 стільців та заказали вісім столів і чотири полиці. Гроші ще потрібні для виготовлення корпусних та м'яких меблів.

Підтримати аукціон добра можна готівкою, зателефонувавши Оксані Мороз за номером 095 317 84 43, або перерахувати за лот на карту Приватбанку ГО «Серце матері» № 5169 3305 0846 1693.

Відкриття центру планується до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Нагадаємо, що центр з’явиться завдяки кропивничанам, які минулого року підтримали його в конкурсі «Громадський бюджет-2018». «Сильні духом» мешкають на території центру реабілітації денного перебування дітей з інвалідністю за адресою: вулиця Євгена Тельнова, 8/6 (раніше - Бєляєва, 72).

У відремонтованих приміщеннях працюватиме багато гуртків, наприклад гончарний та швейний. Крім того, особливу молодь навчатимуть готувати та хочуть навчати основам акторської майстерності.

Завдяки підтримці жителів Кропивницького цього року організація також виграла проект громадського бюджету на 2019 рік «Студія "Вікно можливостей"» і отримала нагоду закупити комп’ютери для підлітків та молоді з тяжкими формами інвалідності, які навчатимуться в молодіжному центрі «Сильні Духом» комп’ютерним технологіям.

Ось такі лоти виставлені на аукціон.