В Олександрії з криками і штовханиною зносили прибудову екс-архітектора (ВІДЕО)

Перегляди: 2000

Виконавча служба зносила двоповерхову прибудову з гаражем до дев’ятиповерхового багатоквартирного будинку за адресою Першотравнева, 51, в Олександрії сьогодні, 30 жовтня.

Про це пишуть «Олександрійські новини».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Прибудову суди всіх інстанцій визнали незаконною і такою, що наносить шкоду будинку, стверджує видання. Вона належить екс-головному архітектору Олександрії Надії Мірошніченко. Станом на 12:00 демонтували вхідні ворота і розбирали покрівлю будинку.

Напередодні демонтажу незаконної будівлі на будинку розвішали оголошення про те, що буде відбуватись виконання судового рішення зі зносу незаконної прибудови. Те, що такі оголошення з’явились завчасно, підтвердили жителі багатоповерхівки. Про завчасне повідомлення, в тому числі і врученням листа з повідомленням, вказав журналістам і державний виконавець відділу примусового виконання рішень суду УДВС ГТУЮ в Кіровоградській області Богдан Улюшев.

Декілька спроб почати виконання рішення суду наштовхувались на фізичну протидію громадянки, яка заперечила спочатку те, що вона є донькою чи родичкою екс-архітектора, але прізвище у неї повністю збігається – Наталія Мірошніченко. Вона наполягала, що вона тепер є власницею прибудови, і демонтаж не можна робити, бо там є хвора людина і дитина: «Там мої речі, це моє майно. Я звинувачую виконавця… що в змові із моїми сусідами те, що вони з сьомого поверху, і з третього в змові».

Коли будівельники почали працювати над демонтажем, Мірошніченко та жінка, яка не назвалася, почали штовхатися та пробували крутити вентилі на газових балонах і скидати на землю будівельні риштування. Поліція відгородила «живою стіною» виконавців від незгодних із рішенням суду.

Після того, як спиляли ворота гаражного приміщення, почався демонтаж покрівлі будинку. В цей час з’явилась екс-головний архітектор міста Надія Мірошніченко, яка заявила, що у неї там є хворий чоловік. Як повідомили жителі будинку, біля прибудови є квартири, які теж належать їй.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=279&v=vI7PMLkH3RA