Двоє вояків з Кіровоградщини отримали статус учасників-добровольців АТО

Перегляди: 3670

На засіданні обласної комісії сьогодні, 31 жовтня, розглядалися документи трьох добровольців, які претендують на отримання визнання їх участі у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України, передає кореспондент CBN.

Щодо пакету документів Василя Косяченка з Долинського району в комісії не виникло жодних запитань, адже всі свідоцтва завірені офіційно, та й бойовий шлях вражає. Піски, Донецький аеропорт, відгуки командирів Добровольчого українського корпусу та батальйону «Донбас» переконали комісію проголосувати одностайно.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ще один пакет документів - від жителя Новоархангельського району - викликав низку питань, та й відсутність самої особи під час засідання змусила членів комісії повернути документи на доопрацювання.

Кандидатура жителя Кіровоградського району Владислава Середи отримала неодностайне рішення комісії, але через наполегливість її члена Ігоря Козуба чоловіка таки визнали учасником бойових дій.

Нагадаємо, перше засідання обласної комісії з визнання учасниками-добровольцями кропивничан, які брали участь в АТО, відбулося 19 вересня. Тоді члени комісії одноголосно підтримали звернення Сергія Таранухи щодо визнання його учасником-добровольцем АТО. Цей статус дає право користуватись пільгами для учасників антитерористичної операції.