На Кіровоградщині в антикафе відкривається платформа неформальної освіти

Перегляди: 3076

В Олександрії започатковують постійну роботу платформи неформальної освіти «Хайп».

Платформа працюватиме на базі антикафе «Дом Пищевича», повідомляють «Олександрійські новини».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Приблизно два рази на місяць планується проводити дискусії, спілкування, тренінги чи інші заходи, які були б цікаві олександрійцям.

«Платформа буде працювати на базі антикафе, - прокоментував ідею представник всеукраїнської громадської організації «Східноєвропейска реформація» Микола Харламєнков. - Ми співпрацюємо з цим закладом. Перша зустріч буде ознайомчою, а наступну плануємо вибрати як тему "Хто такі є праві та ліві в політиці?" Взагалі ми орієнтуємось на дуже широкий спектр тем: філософія, політика, історія. Намагатимемось ці теми подавати якомога простіше для будь-якої аудиторії, для людей, які не мають фахової підготовки з обговорюваних тем. Ми спробуємо використати досвід, який маємо в роботі зі студентською, університетською аудиторією в Києві й використати його в Олександрії для ширшого кола людей».

Оскільки захід відбувається на базі антикафе, то планується попередній запис, бо місця у закладі обмежені, а вартість перебування там обчислюється концепцією роботи антикафе – кількістю використаного часу. Ціна використання зали та споживання кави, чаю складатиме 35 гривень для відвідувача.

Перша зустріч у «Хайпі» відбудеться у суботу, 3 листопада, о 18:00 в антикафе «Дом Пищевича», (вул. Першотравнева, 4). Реєстрація для участі за телефоном 096-042-04-70.