Підприємцям Кіровоградщини пропонують автолізинг з мінімальною відсотковою ставкою

Перегляди: 2465

ПриватБанк пропонує підприємцям Кіровоградщини унікальну послугу лізингу автотранспорту з мінімальною відсотковою ставкою.

Про це CBN повідомили у прес-службі ПриватБанку в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Завдяки співпраці ПриватБанку з брендами Toyota, Nissan, Peugeot, Citroën оформлення лізингу автотранспорту стало не лише простим, але й дешевшим. Відтепер будь-які юридичні особи чи фізичні особи-підприємці можуть придбати авто цих виробників в лізинг від 0,01% річних. Це унікальна можливість придбати вітчизняну чи імпортну техніку для бізнесу з мінімальним пакетом документів, без додаткової застави та під мінімальний відсоток.

«Тепер підприємцю, аби придбати автомобіль в кредит, достатньо взяти рахунок в автосалоні та внести аванс до банку. Усі інші питання з оформлення угоди бере на себе банк, – зазначив заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку Олексій Харін. – Взяти в лізинг можна саме той транспорт, який потрібен малому бізнесу: легкові авто, мікроавтобуси та навіть малотонажний вантажний автотранспорт».

Термін лізингу авто для підприємців становить від 12 до 60 місяців, аванс - від 10% та перший платіж - від 40%. Для отримання попереднього рішення про можливість отримання авто в лізинг у ПриватБанку та за детальною інформацією можна звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку.

За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у 2017 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 56,4% українських юридичних осіб та 73,2% приватних підприємців.