У Кропивницькому поліцейський узяв хабар і втік, а потім додумався прийти на роботу

Перегляди: 4354

Співробітники СБ України викрили на хабарі оперуповноваженого сектору карного розшуку одного з районних відділів поліції Кропивницького.

Про це CBN повідомили у прес-групі УСБУ в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Оперативники спецслужби встановили, що поліцейський з обласного центру вимагав від місцевого мешканця 12,5 тисячі гривень за «вплив» на колег з міського та районного відділів поліції. За цю суму він обіцяв сприяти в безперешкодному перевезенні деревини.

Під час затримання зловмисник чинив опір. Намагаючись втекти, він пошкодив два оперативних автомобілі, а отримані гроші викинув через вікно власного авто. Правоохоронці виявили й вилучили купюри, а також пошкоджений автомобіль поліцейського, який він сховав за містом.

Співробітники СБ України затримали поліцейського на робочому місці, куди він з’явився наступного дня.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, за процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області слідчі СБУ в області та оперативники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції на отриманні неправомірної вигоди викрили старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції. Він вимагав та отримав 5 тисяч гривень хабаря.