Військового з Кіровоградщини, який помер у Львові, перед тим обікрали

Перегляди: 4174

На своїй сторінці у Facebook львівський журналіст Микола Савельєв написав про причетність курсанта Національної академії сухопутних військ до викрадення грошей у покійного воїна Олега Фоміна, який перебував на лікуванні у військовому шпиталі.

Про це йдеться у повідомленні Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У четвер, 25 жовтня, дружина Олега виявила зникнення грошей з банківської картки. Жінка повідомила про крадіжку лікарю. Під час розмови лікаря з курсантом хлопець пояснив, що хотів позичити гроші.

Після розголосу в мережі на звинувачення відреагувало керівництво академії. Прес-служба заявила, що особу підозрюваного в крадіжці встановили, а також підтвердилися факти перерахування грошей з карткового рахунку Олега Фоміна на рахунок курсанта академії. Курсанта відрахували.

Покійний воїн Олег Фомін - мешканець села Улянівка Кіpовогpадської області, 27-pічний кулеметник 92 бригади. Помеp у Львівському військовому госпіталі в п'ятницю, 26 жовтня. Він пеpебував на лікуванні після важкої тpавми шийного відділу хpебта.