Делегація з Кіровоградщини презентує область у Південній Кореї (ФОТО)

Перегляди: 1384

Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко на чолі делегації від Кіровоградщини перебуває із офіційним візитом у Республіці Корея.

Про це CBN повідомили у прес-службі Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До складу делегації входять також голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Візит проходить на запрошення президента і генерального директора корейської енергетичної корпорації KEPCO та мерії міста Кванджу.

Сергій Кузьменко взяв участь у відкритті та роботі міжнародної виставки BIXPO-2018. Цього року корпорація KEPCO презентує нову енергетичну платформу під гаслом «Перехід на нові джерела енергії та цифрова трансформація».

Сергій Кузьменко планує провести низку офіційних зустрічей з керівниками адміністративно-територіальних одиниць Республіки Корея для обговорення питань налагодження та розгортання взаємовигідної міжрегіональної співпраці в торговельно-економічній, науково-технічній, сільськогосподарській та енергетичній сферах, залучення інвестицій.

Планується також підписання меморандуму про взаєморозуміння між містами Ханам та Кропивницький.