Мер Кропивницького проведе перемовини про будівництво в місті басейну

Перегляди: 1016

Представники місцевого самоврядування Кропивницького наступного тижня проведуть перемовини у Міністерстві молоді й спорту щодо перспектив будівництва в обласному центрі 50-метрового басейну.

Про це CBN повідомив керівник управління молоді та спорту міськради Сергій Колодяжний.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У листопаді буде створена комісія, яка розробить вимоги до участі в конкурсі», - зазначив він.

За словами заступника міністра Ігоря Гоцула, доля програми будівництва в країні п'яти нових басейнів визначиться після прийняття бюджету. Але в будь-якому випадку вже проводяться консультації. Міністерство оголосить конкурс, аби виявити зацікавлені території.

Ігорь Гоцул наголосив, що після перемовин з міським головою у міністерстві дуже позитивно оцінили ініціативність кропивничан.

Як розповів CBN Андрій Райкович, Кропивницький інформував міністерство про бажання взяти участь у проекті з будівництва сучасних басейнів. Місцем його розташування в обласному центрі може стати колишній стадіон заводу АРЗ.

На думку міського голови, басейн можна буде використовувати не тільки для тренувань спортсменів, а й для реабілітації бійців АТО, які знаходяться на лікуванні в обласному госпіталі.

Президент Петро Порошенко пообіцяв свою підтримку ініціативі міського голови.