У Кропивницькому суд відмовився випускати бойовика «ДНР» з СІЗО (ФОТО)

Перегляди: 1975

Засідання апеляційного суду в справі підозрюваного в участі у незаконних збройних формуваннях «ДНР» відбулося у Кропивницькому сьогодні, 1 листопада, передає кореспондент CBN.

Суд не зважив на доводи адвоката про добровільне звернення до СБУ (яке на момент початку судового засідання було документально не підтверджене) та неможливість вплинути на свідків. Підозрюваний продовжить знаходитися у слідчому ізоляторі до кінця слідства.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після закінчення засідання він розповів, що поїхав на схід України, щоб захистити місцеве населення від мародерів та ніколи не приймав участі у бойових діях. А фотографії зі зброєю - то просто фотосесія.

Нагадаємо, на Кіровоградщині співробітники СБУ у Гайворонському районі затримали бойовика «ДНР». Оперативники спецслужби встановили, що житель області у липні 2014 року приєднався до лав терористичної організації «ДНР» та вступив до незаконного збройного формування бойовиків так званого батальйону «Восток». Зловмисник брав активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.