У міській раді Кропивницького стартує конкурс «Посадовець року»

Перегляди: 1086

У міській раді Кропивницького вдруге стартує конкурс «Посадовець року».

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Професійний конкурс проводять з метою підвищення професіоналізму посадових осіб, розвитку їх творчої активності, ініціативи, сприяння розвитку прозорості й вдосконалення процесу організації роботи, ефективності діяльності та узагальнення досвіду кращих працівників органів місцевого самоврядування.

У конкурсі можуть брати участь посадові особи місцевого самоврядування Кропивницького.

Охочим треба до 3 листопада поточного року заповнити анкету учасника із зазначенням професійного креда та додаванням відеовізитівки, де коротко розповісти про себе, свої уподобання, хоббі тощо.

Конкурс проходитиме у 3 тури за двома номінаціями: «Керівник року 2018» та «Спеціаліст року 2018». У першому, що відбудеться 8 листопада, учасники презентуватимуть свою професійну діяльність. Другий тур, запланований на 14 листопада, включатиме в себе перевірку на знання актів законодавства та нормативних документів, щодо служби в органах місцевого самоврядування, практикум зі складання ділового документа та ситуаційне завдання.

А вже від 15 по 30 листопада триватиме третій тур конкурсу, в якому переможця визначить онлайн голосування в кожній номінації на офіційному веб-сайті міської ради Кропивницького.

Переможців нагородять дипломами та грошовою винагородою під час урочистостей до Дня місцевого самоврядування.