Жителька Кропивницького ледь не влаштувала самосуд над крадієм (ВІДЕО, ненормативна лексика)

Перегляди: 5710

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада в підвалі будинку на території ОСББ «Івушка-2» у Кропивницькому затримали крадія, його спільника до ранку розшукували два наряди поліції, але безрезультатно.

Про це кореспонденту CBN повідомила голова правління ОСББ Оксана Малина.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Близько третьої години ночі мені подзвонили мешканці одного з будинків і повідомили, що двоє невідомих світять ліхтарями на підвали у будинку на Преображенській, 107. Виглянула у вікно і побачила, що це відповідає дійсності. Потім ліхтарі вимкнули і почувся скрегіт металу – почали відкривати двері в підвал, - розповіла вона. – Я викликала поліцію, за 10 - 12 хвилин правоохоронці вже були на місці. Одного чоловіка упіймали, він місцевий. Другого ловили два наряди поліції, я і один мешканець нашого будинку, але він примудрився пролізти у таку щілину з підвалу в підвал, що ми навіть не думали, що туди зможе пролізти людина. Ми кілька годин ходили підвалами і не могли його знайти, лише близько 8:00 мені повідомили мешканці, що крадій, імовірно, пробрався в електрощитову, бо звідти були вибиті двері у під’їзд».

У чоловіка, якого вдалося затримати, при собі були різні ключі, відмички, ніж, ножиці тощо. Імені свого спільника він не назвав. Лише зізнався, що двічі відбував покарання за подібні злочини.

https://www.youtube.com/watch?v=GJUfPnxDOUg&feature=youtu.be