«Інгулець» зазнав поразки від краматорського «Авангарду»

Перегляди: 991

У 16-му турі чемпіонату України з футболу в Першій лізі петрвський «Інгулець» в гостях грав з краматорським «Авангардом», повідомляє кореспондент CBN.

В першому колі краматорці переграли команду Сергія Лавриненка в Петровому з рахунком 4:2.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В цьому поєдинку гості через травми та дискавліфікації не могли розраховувати на декількох провідних гравців : захисника Ігоря Солдата, півзахисників Вячеслава Піднебенного та Владислава Лупашка. Не могло не сказатися й те, що на цьому тижні петрівчани зіграли кубковий матч проти «Маріуполя».

На початку зустрічі суперники обмінялися небезпечними моментами, але захисники та голкіпери зіграли надійно. А на 30-й хвилині, після помилки Олександра Козака, Єгор Демченко влучно метрів із 18-ти пробив у нижній кут воріт голкіпера «Інгульця» Антона Ситнікова – 1:0. Наші земляки мали шанс відігратися після удару Станіслава Передиристого, але воротар краматорців Артур Денчук свою команду врятував.

В дебюті другого тайму Олександр Акименко не використав вихід сам на сам із тим же Денчуком, пробивши вище поперечини, а Олександр Мішуренко не зміг переграти воротаря в ближньому бою. А згодом гості знову помилилися біля власної штрафної, а Ігор Кірієнко цим вдало скористався, відгукнувшись на передачу Олексія Лобова – 2:0. А на 84-й хвилини третій м’яч у ворота петрівчан, після подачі кутового, головою забив Віталій Собко – 3:0. І лише в компенсований час підопічні Сергія Лавриненка забили гол-престижу з пенальті, який реалізував Артем Козлов.

Фінальний свисток зафіксував перемогу «Авангарда» - 3:1.