Кропивницька «Зірка» дала бій фаворитам

Перегляди: 1140

В матчі 16-го туру Першої ліги «Зірка» на виїзді сьогодні, 3 листопада, зустрічалася з луцькою «Волинню», яка реально претендує на підвищення в класі, повідомляє кореспондент CBN.

В першому таймі господарі поля не мали відчутної перевага, адже підопічні Андрія Горбаня вправно захищалися й відповідали суперникам швидкими контратаками. Гольових моментів лучани створили обмаль, а свій єдиний гол забили після кутового. Після подачі Дениса Кожанова захисники «зіркових» не встигли за Міхою Горопевшиком, який головою вразив ціль – 1:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

По перерві волиняни додали в швидкості й змусили з подвійним навантаженням працювати захист та воротаря «Зірки» Романа Льопку. А свій другий гол господарі знову забили після корнеру, коли на випередження біля ближньої стійки вдало головою зіграв Ігор Карпенко – 2:0.

Та на відміну від попередніх матчів кропивничани не здалися на милість переможців, а продовжували боротися. Така наполегливість «зіркових» принесла успіх, коли Даніїл Кондраков відгукнувся на передачу партнера й перекинув м’яч через голкіпера «Волині» - 2:1. І тут же Кондраков мав прекрасний шанс відновити рівновагу, але на удар нашого нападника метрів з 11-ти злету прекрасно зреагував воротар лучан Неділько.

Після чергового кутового від Кожанова захисник кропивничан вибив м’яч із порожніх воріт, куди його спрямовував Козьбан. Та вже наступна подача з кута поля знову принесла успіх команді Андрія Тлумака. Перший удар прийняла на себе поперечина, а от добивання від Козьбана вийшло влучним – 3:1.

Саме з таким рахунком і закінчився поєдинок, який змусив серйозно похвилюватися фаворитів, і в якому «Зірка» продемонструвала чи не найкращу гру в цьому сезоні.