«Олександрія» розійшлася миром з «Десною»

Перегляди: 929

У матчі чергового туру української Прем’єр-ліги ФК «Олександрія» сьогодні, 4 листопада, на своєму полі приймав чернігівську «Десну», повідомляє кореспондент CBN.

Після вчорашньої поразки київського «Динамо» від «Шахтаря» - 1:2, підопічні Володимира Шарана мали можливість, у разі перемоги, наздогнати киян у турнірній таблиці. Та чернігівці не збиралися поступатися одному з лідерів УПЛ, в першому таймі на полі точилася рівна боротьба. Небезпечних моментів біля воріт обох команд виникало небагато. А в тих епізодах, коли гольові шанси виникали, ефективно діяли голкіпери Євген Паст та Юрій Паньків. Перший тайм завершився «сухою» нічиєю.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

По перерві господарі поля значно додали в швидкості та наполегливості, притиснувши гостей до їх воріт. І в одному з епізодів, після подачі кутового, рукою у власному штрафному зіграв колишній гравець олександрійської команди, а нині центрбек «Десни» Андрій Гітченко. Арбітр призначив пенальті, який впевнено реалізував капітан «Олександрії» Андрій Гітченко. Згодом шанс збільшити перевагу своєї команди мав Кирило Ковалець, який відібрав м’яч в суперника, але трохи не влучив у «рамку».

Ближче до фінального свистка підопічні Володимира Шарана більше думали про збереження переможного рахунку. Гості ж великими силами пішли вперед і таки відігралися. На 88 хвилині, після штрафного від Артема Фаворова, м’яч після класної скидки від партнера, в штрафному прийняв Гітченко й пробив у дальній кут – 1:1. Фінальний штурм олександрійців не приніс успіху, хоча Кирило Довгий мав можливість забити. На удар головою півзахисника господарів зреагував Євген Паст. Фінальний свисток арбітра зафіксував закономірну нічию – 1:1. Після цього матчу ФК «Олександрія» зберігає третє місце, поступаючись київському «Динамо» двома очками.