«Золотий Вік» вдруге поступився «Маріуполю»

Перегляди: 912

У другому виїзному матчі проти МБК «Маріуполь», який відбувся сьогодні, 4 листопада, кропивницькі баскетболісти виглядали значно впевненіше, ніж учора, повідомляє кореспондент CBN.

З перших хвилин гості захопили ініціативу, краще влучали здалеку, надійніше захищалися й постійно лідирували в рахунку. Усі намагання господарів наздогнати суперників не увінчалися успіхом. На велику перерву суперники пішли за шестиочковою перевагою «золотих» - 42:48.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У третій чверті маріупольці наздогнали конкурентів й на певний час вийшли вперед. Але гості знову зібралися й захопили ініціативу. Підсумок третього періоду підвів своїм влучним середнім влучанням на останніх секундах найкращий гравець у складі «Золотого Віку» Олександр Дробязко.

Початок заключної чверті відзначився хвилюванням баскетболістів обох команд, які частіше помилялися, ніж влучали. Але господарям вдалося знову зрівняти рахунок – 73:73. А згодом Кирило Зуєв вивів маріупольців вперед своїм ендваном, але у нас нестримним виглядав Дробязко.

Напруга за три хвилини до закінчення основного часу досягла свого апогею, адже кількість помилок ще більше зросла. І тут важку трьоху через суперника поклав Олексій Масальській, а Гліб Бузько здалеку не влучив – 83:88. Кирило Зуєв на останній хвилині основного часу влучив триочковий, а Бузько, після нашої втрати, забив у проході, зрівнявши рахунок – 88:88. У нападі гостей Дробязко зробив невдалу передачу й 13 секунд на останню атаку залишилося в маріупольців, але Белла не влучив з-під щита, й гра перейшла в овертайм.

У додатковій п’ятихвилинці господарі забили сім очок, а наші хлопці жодного разу не влучили. За час, що залишився, відіграти нам вдалося лише три пункти. Виграючи майже весь поєдинок, баскетболісти «Золотого Віку» поступилися в овертаймі – 100:96. Це вже шоста поспіль поразка «Золотого Віку» в шести матчах у цьому чемпіонаті.

Найкращими у складі гостей стали Олександр Дробязко – 31 очко, 14 підбирань, Юрій Крамар – 16 очок, Олексій Масальський – 16 очок, три передачі, Богдан Сосой – дев'ять очок, сім передач.