Житель Кіровоградщини отримав дев'ять років тюрми за вбивство знайомого

Перегляди: 894

На Кіровоградщині чоловіка, який вбив свого знайомого, засудили до дев'яти років позбавлення волі, його пособника - до двох років.

Про це CBN поінформували в прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Обвинувачені після сумісного вживання алкогольних напоїв силоміць поклали до багажного відділення автомобіля свого товариша та відвезли його до посадки. В подальшому, один з обвинувачених поїхав за власними справами, а інший перекинув мотузку через гілку та підвісив за шию потерпілого. Потерпілий помер від механічної асфіксії внаслідок повішання.

Чоловіка визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та призначили покарання у виді дев'яти років позбавлення волі.

Іншого обвинуваченого, який допомагав затягувати потерпілого до багажного відділення автомобіля, визнали винним за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України та засудили до двох років позбавлення волі.