Кропивничанин виграв сучасний ноутбук в акції від ПриватБанку

Перегляди: 1265

Кропивницький військовослужбовець Святослав Дузенко, вперше у житті зареєструвавшись в акції ПриватБанку, став одним із сотні переможців та отримав головний приз - сучасний ноутбук.

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку у Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я зареєструвався в акції і зовсім забув, - розповідає Святослав. - Коли мені зателефонували з ПриватБанку - не повірив. Дружина взагалі сказала, що такого не може бути й повірить, лише коли на власні очі побачить ноутбук. Під натиском недовірливих, вирішив перевірити, зайшов на сайт і згадав, що дійсно сам зареєструвався».

Крім головного призу учасники мали змогу виграти ще й 500 сертифікатів на суму 500 гривень, і зробити покупки у мережі спеціалізованих канцелярських магазинів AKVAREL.

Переможцями першого етапу стали троє жителів Кіровоградщини - Олександр Богачук і Олена Кочура з Кропивницького та Діна Дейнега з Великої Виски. Усі троє виграли сертифікати.

«Я ніколи не реєструвалась ні в яких акціях, бо не вірила, що можу щось виграти, - розповіла учасниця акції Олена. - Коли мені зателефонували й запропонували зареєструватися, я майже машинально дала згоду, і відразу ж забула про дзвінок, і про акцію. Дзвінок-повідомлення про перемогу навіть відразу й не сприйняла за правду. Тепер розповім усім, що таки слід вірити, брати участь і реєструватись».

«Ми вітаємо переможців та запрошуємо усіх долучатися до наших акцій. Реєструйтесь та вигравайте, а ми з радістю будемо дарувати призи та подарунки. Дарувати вдвічі приємніше, ніж отримувати!», – розповідає директор Кіровоградської філії ПриватБанку Ростислав Масло.

Нагадаємо, що з 15 серпня по 30 вересня цього року проводилась акція «Back to school з Mastercard та ПриватБанком». Учасникам потрібно було лише зареєструватися на сайті та оплачувати всі покупки карткою ПриватБанку і міжнародної платіжної системи Masterсard. Участь в акції взяли понад 11 500 клієнтів ПриватБанку.