У Кропивницькому через похолодання збільшилася кількість поривів тепломереж

Перегляди: 695

Сім житлових будинків перестали отримувати теплопостачання через зниження температури повітря та підвищення тиску в трубах.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Станом на ранок сьомого листопада, в обласному центрі тепло отримують 718 житлових будинків із 766 з централізованим опаленням, що становить 94%.

Ремонтники ДП «Кіровоградтепло» ліквідовують 11 поривів, що не дають можливості забезпечити теплопостачання 39 житлових будинків вулиць Пацаєва, Волкова, Бєляєва, Академіка Корольова, Є. Тельнова, Полтавській, Михайлівській, Олександрійській та вулиці Левитського.

Працівники КП «Теплоенергетик» усувають чотири пориви в семи житлових будинках по вулиці Гоголя, Декабристів, Великій Перспективній, Шульгиних та вулиці В. Чорновола.

У порівнянні з учорашнім днем ситуація в закладах соціальної сфери не змінилася.

Також триває ліквідація аварійних ситуацій і на внутрішньобудинкових мережах. Ремонтні бригади ЖЕО №1 продовжують капітальний ремонт у житловому будинку по вулиці Вокзальній,а ремонтники ЖЕО №2 усувають аварії в будинку по вулиці Дружби народів.