З любов’ю до України: у Кропивницькому відкрилася виставка «Казки старого млина» (ФОТО)

Перегляди: 2141

У Кропивницькому сьогодні, 7 листопада, відкрилася виставка «Казки старого млина» майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва з усієї області.

Культурний захід приурочили до Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У виставковому залі обласного центру народної творчості представили понад сотню робіт з дерева, глини, лози, соломи, металу, шпагату, мішковини, бісеру. Тут можна побачити витинанки, а також картини, створені маслом, стрічками, природними матеріалами. Усі роботи присвячені Україні.

«Млин - це давній народно-поетичний символ нашої України та нашої щедрої нації. Млин - це зерно, хліб, достаток, це саме життя. На нашій виставці свої роботи представили близько семидесяти майстрів, кожна робота випромінює неповторну енергію ваших золотих рук, які творять цей світ, роблять його яскравим і дивовижним», - сказала в.о. директора центру Людмила Подлєсна.

Нагадаємо, сьогодні, 7 жовтня, у приміщенні обласного театру відбулися урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.