На Жадова може з’явитися супермаркет або розважальний центр

Перегляди: 1526

Вчора, 7 листопада, у Кропивницькому вiдбулася друга зустрiч секретаря мiської ради Андрiя Табалова та жителiв будинку №30 по вулицi Генерала Жадова з представником пiдприємства-орендаря земельної дiлянки поряд з багатоповерхiвкою Володимиром Гайдуком.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пiд час зустрiчi йшлося про вирiшення проблеми упорядкування територiї, де планувалося будiвництво, а зараз знаходиться котлован.

Iз усiх проголошених вимог, якi жителi озвучили пiвтора мiсяця тому, пiдприємець виконав лише половину: замiнив частину паркану, очистив орендовану дiлянку вiд смiття та перенiс вiд будинку паркан на максимальну вiдстань, яку дозволяє розташування котловану. Але громадськiсть наполягає на повному виконаннi усiх обiцянок.

«Ми плануємо в наступному роцi розпочати будiвництво одноповерхової будiвлi. Можливо, це буде супермаркет, можливо, розважальний центр. У будь-якому разi ми узгоджуватимемо проект будiвлi з мешканцями сусiднiх будинкiв», - повiдомив Володимир Гайдук.

Вiн пообiцяв, що до березня повнiстю замiнять паркан, а яму бiля нього лiквiдують до кiнця року. Секретар мiської ради закликав жителiв бути активними та контролювати цей процес.

Нагадаємо, у Кропивницькому через безлад на будiвництвi у квартири людей полiзли щури. Скарг на цю територiю було багато. Це i купи побутових вiдходiв та старих гiлок, i паркан в аварiйному станi, i трiщини у будинку, що утворилися вiд такого сусiдства.