Жителі Кіровоградщини за допомогою ПриватБанку придбали у розстрочку товарів на 60 мільйонів

Перегляди: 847

Жителі Кіровоградщини щомісяця купують товари у розстрочку майже на дев'ять мільйонів гривень.

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку у Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З початку року в області за програмами «Миттєва розстрочка» і «Оплата частинами» здійснили майже 10 тисяч покупок на 60 мільйонів гривень.

У фінустанові зазначили, що найчастіше жителі Кіровоградщини користуються сервісом «Оплата частинами», купуючи смартфони та побутову техніку.

В цілому українці щомісяця за допомогою цих двох сервісів купують товари на суму понад 700 млн грн. У жовтні ця цифра становила 736 млн грн. При цьому кожну четверту розстрочку оформили в інтернет-магазині на загальну суму близько 200 млн грн.

Майже у 18 % розстрочки оформляють на купівлю смартфонів і планшетів, близько 16% – на придбання іншої електроніки та комп’ютерної техніки. Трохи меншою популярністю користується різна побутова техніка – 14%.

За прогнозами банку, у листопаді зі стартом традиційних кампаній розпродажів, починаючи з Дня холостяка і закінчуючи Кіберпонеділком, обсяг купівель у розстрочку зросте вдвічі – до 1,5 млрд грн.

Онлайн-розстрочка доступна клієнтам більшості популярних інтернет-магазинів: Rozetka, Comfy, «ФОКСТРОТ», MOYO, «Ельдорадо», «AЛЛО», «Цитрус» тощо.

Окрім інтернет-магазинів, до «Оплати частинами» підключили 32 082 офлайн-магазини, серед яких всі найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів.