Хотiв перевiрити якiсть деревини: на Кiровоградщинi чоловiка привалило деревом

Перегляди: 1802

6 листопада, на територiї Дмитрiвського лiсництва у Знам’янському районi на чоловiка впало дерево, вiн загинув.

Цю iнформацiю кореспонденту CBN пiдтвердили в управлiннi Держпрацi у Кiровоградськiй областi та зауважили, що цей випадок стався не пiд час роботи.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Цей випадок нiякого вiдношення до виробництва не мав. Це абсолютно стороння людина, яка прийшла на об’єкт. Порушення технiки безпеки там не було. Там було порушення тiєю людиною, яка трудових вiдносин не мала, тому таке розслiдування ми не проводимо», - сказав керiвник управлiння Сергiй Подорожнiй.

Згiдно з iнформацiєю, чоловiк замовив деревину та пiшов разом iз знайомим перевiрити її якiсть. Одне дерево ранiше пiдпиляли, воно впало на чоловiка.

«Вiн пiшов подивиться. Людина, яка клала деревину, його не побачила. Та людина, з якою вiн пiшов, пiшла iншою стороною до лiсника. Нiхто конкретно не може сказати, як загиблий опинився в тих кущах. Почули лише, як вiн крикнув. В полiцiї буде слiдство щодо цього. Вiдкрите кримiнальне провадження слiдчим управлiнням i вони займаються розслiдуванням», - додав Подорожнiй.

Як повiдомили в прес-службi ГУ НП в областi, за цим фактом розпочали кримiнальне впровадження за ст. 115 з примiткою «нещасний випадок».