На Кiровоградщинi продовжують ремонт дороги на Миколаїв (ФОТО)

Перегляди: 1389

Одразу на двох вiдрiзках дороги Н-14 Олександрiвка-Кропивницький-Миколаїв в районi селища Компанiївка пiдрядники ведуть ремонт.

Про це CBN поiнформували в прес-службi САД у Кiровоградськiй областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами провiдного iнженера Служби автомобiльних дорiг у Кiровоградськiй областi Володимира Мiщенко, який курує даний об’єкт ремонту, до кiнця листопада планують встигнути влаштувати не тiльки вирiвнюючий, а й верхнiй шар асфальтобетону.

«Сподiваємося, погода допоможе нам втiлити всi плани в життя. Кошти, за якi зараз працюємо на даних вiдрiзках, ми отримали лише у жовтнi як додаткове фiнансування, тож часу залишається не так багато. Пiдрядники вже влаштували вирiвнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону i до кiнця мiсяця планують завершити влаштування ЩМА. Крiм того, триває регенерацiя конструктивних шарiв на майже п'ять кілометрів», - пояснив провiдний iнжинер Володимир Олексiйович.

За ходом ремонту весь час слiдкують спiвробiтники лабораторiї. Служби вимiрюють температуру асфальтобетону, рiвнiсть i товщину шару.

Дорожники Кiровоградщини достроково виконали рiчний план по поточному середньому ремонту, тож отримали додатково 50 мiльйонiв гривень на продовження робiт на державнiй дорозi Н-14.

Без додаткового фiнансування вже вiдремонтували бiльше 15 км дороги, в роботi зараз ще 4,9 км.

На вiдрiзку км 94+300 повнiстю виконали роботи з регенерацiї конструктивних шарiв та влаштування вирiвнюючого шару, а сьогоднi почали влаштування верхнього шару ЩМА.