У Кропивницькому стало зручнiше купувати технiку

Перегляди: 694

Напередоднi рiздвяних та новорiчних свят ПриватБанк з торговельною мережею «Фокстрот» пропонують жителям Кiровоградської областi оформити електронну подарункову картку номiналом вiд 100 до 1 000 гривень.

Про це CBN поiнформували в прес-службi ПриватБанку у Кiровоградськiй областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зробити це можна в мобiльнiй та у веб-версiї Приват24 в роздiлi «Усi послуги» –> «Торговий центр» –> «Подарунковi картки».

Придбаний сертифiкат можна надiслати безпосередньо на електронну пошту одержувача, роздрукувати або подарувати в електронному виглядi.

Такий приємний i корисний подарунок дiє на онлайн- та офлайн-купiвлi в усiй мережi «Фокстрот».

«Наша спiльна акцiя дозволить зробити купiвлi у «Фокстрот» бiльш комфортними, – коментує виконавчий директор «Фокстрот» В’ячеслав Поврозник. – Сервiснi продукти, розробленi спiльно з Приват24, пiдвищують ефективнiсть комунiкацiї з клiєнтами, змiцнюють їхню прихильнiсть. У майбутньому це дозволить мiльйонам клiєнтiв банку отримувати привiлеї вiд «Фокстрот», не виходячи з онлайн-банку».

Подарункова картка «Фокстрот» дiє без обмежень у понад 160 роздрiбних магазинах «Фокстрот. Технiка для дому» по всiй територiї України.