У Кропивницькому відбувся молодіжний конкурс патріотичної пісні

Перегляди: 1235

Фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Моє ім'я – Україна!» відбувся у філії Донецького національного медичного університету вчора, 8 листопада, передає кореспондент CBN.

Організатором виступило міське управління молоді та спорту. Конкурс присвятили Міжнародному дню студента. Участь у конкурсі взяли 28 студентів від 15 до 25 років з різних навчальних закладів обласного центру, а також охочі, які не є студентами, відповідного віку. Аматори виконували українські пісні – по дві на кожного учасника.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В результаті «Гран-прі» конкурсу отримав Владислав Бурага, третє місце посіла Тетяна Ковальчук, друге – Вадим Марченко, а перемогу здобула студентка педагогічного університету Марина Матусова.

Ще одна конкурсантка – Ірина Смаглюк – отримала сертифікат на безкоштовне виконання пісні у професійній студії звукозапису.

Інші учасники отримали заохочувальні подяки від організаторів. Вони впевнені – конкурс стане традиційним та розширюватиме категорії.