В обласному театрі з професійним святом привітали працівників культури (ФОТО)

Перегляди: 1458

Сьогодні, 9 листопада, у приміщенні обласного театру відбулися урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, повідомляє кореспондент CBN.

Після вокальних і хореографічних номерів із вітальним словом до присутніх звернувся голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я хочу подякувати всім, хто робить свою справу, незалежно від того — чи це обласний театр, чи це маленький будинок культури у селі. Наші митці - це люди, якими ми пишаємося, а влада була, є і залишиться вашим партнером. Ми готові підтримувати будь-яку творчу ініціативу, ми хочемо, щоб завдяки вам та разом із вами наші міста та села ставали красивішими та ошатнішими», - сказав він.

У рамках заходу підбили підсумки обласної премії у галузі культури «Духовний скарб Кіровоградщини». За високу майстерність і професіоналізм кращим працівникам закладів культури Кіровоградщини вручили грамоти і подяки.

Святкову атмосферу на заході створив квартет Tenors BEL’CANTO.