«Будь видимим»: прес-конференція + візійна сесія розвитку проекту

Перегляди: 915

Прес-конференція за результатами проекту «Будь видимим: комплексна програма підвищення рівня безпеки пішоходів із використанням світловідбиваючих елементів у місті Кропивницькому» відбудеться у середу, 14 листопада.

Проект впроваджувався Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» у партнерстві з УПП в Кіровоградській області за підтримки Інноваційного фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства в рамках Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP Police Training Assistance Project – PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першій частині зустрічі спікери розкажуть про результати проекту, а також презентують серію просвітницьких відеороликів про світловідбивні системи захисту.

У другій частині зустрічі заплановано візійну сесію з розвитку проекту «Будь видимим»: спробуємо разом знайти рішення просування ідеї використання світловідбивних систем захисту в місті та області, поміркуємо над шляхами підвищення безпекової культури вразливих категорій пішоходів та велосипедистів, обміняємося досвідом в реалізації безпекових ініціатив та запропонуємо складові компоненти до Міської програми з підвищення безпекової культури школярів.

Організатори заходу – Громадська організація «Агенція сталого розвитку «Хмарочос» у партнерстві з Управлінням патрульної поліції Кіровоградської області.

Сторінка події в Facebook.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ ПРО ПРОЕКТ, ЩО ВІДБУЛАСЯ В CBN 26 ЛИПНЯ: Be Visible/Будь видимим

Партнер заходу: CBN: Центральноукраїнське бюро новин.

14 листопада, 13:00-14:30, Кропивницький, інформаційна агенція «Центральноукраїнське бюро новин», вул. Велика Перспективна, 46, третій поверх. Вхід вільний. Організатори пригощають кавою-чаєм-смаколиками.

Організатори будуть раді бачити журналістів, громадських активістів, освітян, молодь, представників влади, однодумців у сфері безпеки та всіх агентів, які долучалися до проекту і поширювали інформацію про важливість використання свтіловідбивачів.

За додатковою інформацією звертатися до Ірини Ткаченко, директорки Агенції сталого розвитку «Хмарочос» (0976931163).