Троє юних кропивничан отримали призи від ЮніорБанку (ФОТО)

Перегляди: 1515

Учні міських шкіл Кропивницького ЗОШ №№6, 1 та 20 Нікіта Дефорж, Микола Макарюк і Діана Вітер стали переможцями серед користувачів карток Юніора.

Кожен отримав диплом та подарунок від ЮніорБанку, повідомили CBN у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я була приємно здивована, що наша "шкільна наука" у Бізнес-Школі не стала Грицевою, і мої юніорчики навчилися користуватися безготівковими розрахунками. Хіба це не круто?! - зазначила керівник Напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку Вікторія Подкладенко. - Не слухайте нікого, що нинішнє покоління юних українців цікавиться лише комп’ютерними іграми. Вони - розумні, креативні, впевнені в собі і вже мають власну думку, яку вміють аргументувати та відстояти. А ще - вони найкращі!»

Переможці обиралися серед учнів міських шкіл Кропивницького, які мають картки Юніора та активно ними користуються і в шкільній їдальні, і в магазинах, кафе, розважальних закладах. Ті, хто найчастіше за всіх розраховувались своїми банківськими картками, й отримали перемогу.

Картка Юніора - це перша безкоштовна банківська картка для школярів, яка дає змогу батькам постійно контролювати витрати дитини за допомогою SMS-інформування, встановити розмір денних витрат, у будь-який час поповнити картку у відділенні ПриватБанку або через Приват24 чи налаштувати регулярний переказ коштів зі своєї картки. Крім того, власники картки Юніора мають унікальну можливість безкоштовного навчання в школі фінансової грамотності - Бізнес-Школі ЮніорБанку.

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, що принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Тут немає нудних уроків і конспектів, усе навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі. Навчання фінансовій грамотності проходить у форматах: екскурсії у відділення ПриватБанку, Бізнес-Квест, Бізнес-Школа.