У Кропивницькому висаджують тюльпани та визначають місця для висадки 265 дерев

Перегляди: 1263

У Кропивницькому розпочали висадку 30 тисяч цибулинок тюльпанів на клумбах міста.

Про це на нараді з керівниками підприємств ЖКГ доповів директор КП «Благоустрій» Віктор Луценко сьогодні, 12 листопада, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вондочас, за словами Луценка, жодне підприємство чи громадська організація, крім КП «Єлізавета», не зверталися у «Благоустрій» за погодженнями локацій осінньої висадки квітів чи дерев. «Ніхто до нас не звертався, й інформації, що якісь громадські організації чи підприємства займалися висадкою, у нас немає», - зазначив директор КП.

Винятком став автоцентр «Кропивницький "Мотор Олві"», який звернувся до підприємства, коли власними силами висаджував сакури на вулиці Коваленка.

В. о. заступника мера Віктор Кухаренко зазначив, що найближчим часом відбудеться захист міських програм, у тому числі з озеленення, і доручив звернутися до департаменту екології області щодо додаткового фінансування висадки зелених насаджень.

Кухаренко нагадав, що наступного року з нагоди Дня міста одночасно висадять 265 дерев, і наразі визначають локації для цього. Вірогідно, це зроблять у провулку Річному та на Межевому бульварі в районі вулиць Героїв України і Волкова.