Жителям Кропивницького пропонують сучасні квартири в новобудові

Перегляди: 1788

Kadium Development та ПриватБанк пропонують кропивничанам придбати нові сучасні квартири в кредит за доступною іпотечною програмою «Житло в кредит» від ПриватБанку.

Про це CBN повідомили в прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кропивничани мають можливість жити у сучасному житловому комплексі комфорт класу: з підземним паркінгом, консьєрж-сервісом, закритою територією комплексу та відеоспостереженням.

Придбання квадратних метрів у новобудовах мають низку переваг: передові технології, що робить їх надійними, комфортними та ощадними, нові комунікації, сучасне планування і можливість власноруч спланувати дизайн квартири, врахувавши власні смаки та вимоги.

«Ми досягли домовленості з Kadium Development про кредитування квартир у житловому комплексі White Tower, що у Кропивницькому по вулиці Чорновола, 4 (біля стадіону "Зірка"), - розповів керівник напрямку споживчого кредитування Кіровоградської філії ПриватБанку Євгеній Ратушний. – Банк пропонує прозорі та зрозумілі умови кредитування без прихованих комісій та платежів терміном до 20 років, з початковим внеском від 25%, без довідки про доходи та з можливістю дострокового погашення».

Кредит погашається щомісяця рівними платежами. Банк надає можливість достроково погасити позику без штрафних санкцій і без додаткових комісій. Відсотки нараховуються лише на залишок суми кредиту. Також банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості й дотримання всіх законів України під час її укладання.

Подати заявку на отримання іпотеки можна у будь-якому відділенні ПриватБанку чи онлайн на офіційному сайті банку.