Голова ОДА відповідав на телефонні дзвінки жителів Кіровоградщини

Перегляди: 1349

Протягом години сьогодні, 15 листопада, на «гарячу лінію» голови ОДА Серія Кузьменка з проханням посприяти у вирішенні проблемних питань зателефонували шість заявників з Кропивницького та Кіровоградського, Знам'янського і Добровеличківського районів.

Тематика звернень – різнопланова, повідомили CBN у прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Двоє заявників з обласного центру та Кіровоградського району звернулися з проблемами житлово-комунальної сфери. Мова йшла про необхідність ремонту під'їзду багатоквартирного будинку та про підключення до електромережі новобудови. Сергій Кузьменко наддав роз'яснення стосовно шляхів вирішення проблем та зателефонував керівникам територій і відповідальним особам.

Кілька звернень стосувалися ремонту дороги місцевого значення у Знам'янському районі й відновлення автобусного сполучення між Кропивницьким і селом Зелений Гай. Сергій Кузьменко дав відповідне доручення голові Знам'янської райдержадміністрації та повідомив, що з'ясує в профільному департаменті ОДА ситуацію щодо можливості поновлення маршруту.

Заявник з Вільшанського району хоче отримати земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства. Голова облдержадміністрації зазначив, що не наділений повноваженнями надавати земельні ділянки, і порадив звертатися з цим питанням до органу місцевого самоврядування, у розпорядженні якого вільні землі, та написати відповідну заяву до районного відділу Держгеокадастру.

Ще одне звернення жительки Добровеличківського району стосувалося політичних питань і пропозицій, які керівник ОДА взяв до уваги.