У Кропивницькому затримали чотирьох наркодилерів (ФОТО)

Перегляди: 997

У Кропивницькому затримали чотирьох чоловіків від 30 до 60 років, один з них вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення наркозлочинів.

Про це CBN поінформували у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«14 листопада працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Кропивницького відділу поліції, під керівництвом прокуратури Кропивницького та із залученням спецпідрозділу КОРД і роти поліції особливого призначення за місцем мешкання чоловіків та в їхніх автомобілях, що використовувалися ними для перевезення і збуту наркотиків, провели санкціоновані обшуки. У кропивничан правоохоронці вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб – марихуану, психотропну речовину метамфетамін, набої для автоматичної зброї, грошові кошти та банківські картки», - розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Сергій Дорофеєв.

Осіб затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За результатами експертиз буде прийняте рішення щодо притягнення осіб до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибухових речовин) Кримінального кодексу України.

За такі дії законом передбачено покарання – до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фотогалерея