Алла Шлапак зустрінеться з кропивницькими журналістами

Перегляди: 2011

Лідер партії «Соціальна справедливість» Алла Шлапак дасть прес-конференцію в CBN у понеділок, 19 листопада.

Дата: 19.11.2018.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Час: 11:30-12:30.

Місце: CBN: Центральноукраїнське бюро новин.

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46/91 (третій поверх ТЦ «Реал»).

Під час візиту до Кропивницького Алла Шлапак зустрінеться з громадою міста, трудовими колективами підприємств, громадськими активістами, лідерами думок тощо.

Всеукраїнський тур консультаційних зустрічей Алли Шлапак має на меті піддати глибокому аналізу проблеми населення регіонів, а також зібрати потужну команду для участі в парламентських та місцевих виборах.

Для участі у зустрічі з лідером партії «Соціальна справедливість» Аллою Шлапак просимо попередньо акредитуватися за тел. (068) 106 50 94 до 16:00 18 листопада.

Щиро віримо у Ваш інтерес та проактивну громадянську позицію!

«Соціальна справедливість». Всеукраїнська демократична позапарламентська* партія. Починала свою історію у 2007 році, коли був створений громадський рух «Соціальна справедливість» - об’єднання людей зі спільними моральними цінностями і громадянською позицією. 2012 року в Києві запрацювала офіційно зареєстрована Громадська організація «Соціальна справедливість "Совість"». За роки роботи нею було успішно реалізовано сотні проектів у соціальній та гуманітарних сферах. Наразі є політичною партією з понад 5000 членів та представництвами в усіх регіонах України. Своєю метою вона бачить консолідацію всіх соціально активних громадян навколо вирішення найактуальніших проблем України і українців.

* за станом на осінь 2018-го року

Алла Василівна Шлапак – лідер «Соціальної справедливості».

Алла Шлапак - відомий український політик з досвідом роботи на національному і місцевому рівні. Народилася 13 лютого 1976 року. Має дві вищі освіти (історичну економічну), а також науковий ступінь кандидата економічних наук. Працює доцентом у Київському національному економічному університеті ім. Вадима Гетьмана. Депутат Київради чотирьох скликань. Тривалий час очолювала постійну комісію Київради з гуманітарних питань – освіта, медицина, наука, культура та спорт. Автор ідеї створення політичного руху «Соціальна справедливість» і незмінний лідер організації.