У Кропивницькому нагородили 12 найкращих студентів (ФОТО)

Перегляди: 1508

Сьогодні, 16 листопада, у приміщенні Кіровоградської обласної державної адміністрації відбулось урочисте нагородження переможців у конкурсі на одержання обласної стипендії студентам вищих та учням професійно-технічних навчальних закладів, передає кореспондент CBN.

12 студентів нагороджували за перше, друге й третє місця відповідно до номінацій. Номінації поділились на наукові, освітні, творчі та спортивні.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні ми проводимо урочистий захід, на якому присутні найкращі студенти нашої області. 12 студентів нагороджуватиме голова обласної державної адміністрації сертифікатами на отримання грошових премій. Ми хочемо сказати, що ініціатива студентів підтримується не тільки на рівні вузів, а й на рівні обласного бюджету», – розповіла начальник відділу молодіжної політики Ірина Голубенко.

Молодь привітав голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко: «У нас в місті дуже багато студентів. Вони навчаються різних професій, і кожна професія буде важлива вам в майбутньому для того, щоб робити нашу маленьку Батьківщину красивішою, затишнішою і успішнішою».

Фотогалерея

Фото Григорія Зуба, CBN