У Кропивницькому тепловики ліквідували порив мережі в центрі міста

Перегляди: 795

Ремонтні бригади КП «Теплоенергетик» ліквідували порив теплової мережі на вулиці Чорновола у Кропивницькому.

Станом на сьогодні, 16 листопада, пориви на мережах комунального підприємства відсутні, повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відповідно, збільшилася і кількість будинків, до яких надходить централізоване опалення. Загалом на ранок 16 листопада у Кропивницькому забезпечені теплом 793 житлових будинки, що становить 99%.

Теплопостачання також подається до всіх 14 закладів охорони здоров’я міста, 42 загальноосвітніх шкіл та всіх 37 дитячих садочків обласного центру.

Спеціалісти ДП «Кіровоградтепло» ліквідовують три пориви на трьох житлових будинках на вулиці Полтавській, 24, к. 1, проспекті Університетському, 25, вулиці Пацаєва, 14 корп. 1.

На внутрішньобудинкових мережах багатоповерхівок також зменшується кількість аварійних ситуацій. Спеціалісти ЖЕО №1 завершують капітальний ремонт в будинку на вулиці Вокзальній, 20, к. 3.

За інформацією синоптиків, на території Кропивницького потеплішало, і середньодобова температура зафіксована на рівні 0 градусів. Температура теплоносія на виході та вході до котельних складає по КП «Теплоенергетик»: ТЕЦ - 56/45, котельна у селищі Новому – 64/56, на котельних ДП «Кіровоградтепло» - 59/46.